info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se

Kuřecí vývar v tlakovém hrnci

Máte chuť na silný kuřecí vývar?

Pak máte dvě možnosti – několikahodinové vaření v běžném hrnci, nebo velmi rychlé v tlakovém hrnci. Poctivé kuřecí vývary z tlakového hrnce přitom chutnají stejně dobře, ne-li lépe. 
tlakové hrnce TESCOMA

Kuřecí vývar v tlakovém hrnci je rychlý a chutný

Příprava kuřecích, respektive všech masových ale i zeleninových vývarů v papiňáku je nejen mnohem rychlejší, ale díky kratší době přípravy také šetrnější k připravovaným surovinám.
 

Úsporné vaření vývaru v tlakovém hrnci

Zkrácená doba vaření přitom šetří kromě použitých surovin i vaši kapsu – používání tlakového hrnce v kuchyni je totiž výrazně energeticky úspornější.
Vyberte si z naší nabídky tlakových hrnců ten, který vám bude nejlépe vyhovovat