info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se

Jak vyrobit domácí sýr

Domácí sýr vyrobíte pomocí soupravy pro přípravu domácího sýru DELLA CASA.  Výtečný čerstvý domácí sýr v něm můžete udělat v tolika chuťových variantách, kolik vám fantazie dovolí. Ať na slano, či na sladko, výsledek je vždy famózní a především zdravý
 

Bylinky, sušená rajčata, česnek, olivy, zelený pepř, paprika – každá z ingrediencí vykouzlí z lahodného čerstvého sýru gurmánskou specialitu. Pro děti (a pochopitelně nejen pro ně) připravíte originální dezert smícháním sýru s čerstvým ovocem, kakaem, medem či čokoládou. Vždy s jistotou, že své rodině dáváte to nejlepší – domácí stravu z kvalitních ingrediencí. 

Čerstvý krémový sýr – jak na něj? Se soupravou DELLA CASA!

  1. Smíchejte krémový jogurt se smetanou, osolte (v případě sladkých dezertů sůl vynechejte) a vytvořte hladkou krémovou směs.
  2. Vložte do mísy cedník s rozloženým plátnem, které upevníte kruhovým rámem.
  3. Umíchanou směs přeneste na cedník s plátnem, uzavřete víkem a nechejte stát při pokojové teplotě 24 hodin.
  4. Plátno se sýrem opatrně vyjměte, uložte ho do umyté a osušené mísy a ochuťte dle libosti.  Takto připravíte cca 450 čerstvého krémového sýru.

Co je součástí soupravy pro přípravu krémového sýru DELLA CASA?

Soupravu tvoří mísa s víkem, cedník a 5 ks netkaného plátna, jež je možné používat opakovaně. Náhradní plátna lze pak zakoupit i samostatně. Podrobný návod k použití a několik inspirativních receptů je součástí balení.