Jak vyrobit domácí máslo

Domácí máslo vyrobíte několika způsoby. I když existují návody, jak máslo vyrobit za pomocí tyčového mixéru a ručních šlehačů, obvykle spolu s nimi ušpiníte ještě další věci – sítko, či plátýnko, někdy i kuchyňskou linku a hlavně své ruce (kterými se obvykle máslo hněte ve studené vodě). Elegantní a rychlý způsob, jak máslo vyrobit, je v Nádobě pro přípravu másla DELLA CASA. Stačí do ní nalít 250 ml 33% smetany pokojové teploty, přidat lžíci zakysané smetany pro ještě smetanovější chuť a šlehat minimálně 2 minuty. Poté slijete cedicím otvorem podmáslí, které je vynikající jako zdravý nápoj nebo jako přísada do pokrmů či základ do chleba.

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu

Registrovat


Související zboží

Video
89 Kč (vč. DPH)
279 Kč (vč. DPH)
Akce Video
179 Kč (vč. DPH)
-35 %