Page 27 - Tescoma Magaz

Basic HTML Version

27
Tecoma magazín
|
V tlakovém hrnci osmahněte na kapce oleje
rozkrojenou cibuli. Na rozpálené pánvi nechte
zatáhnout maso a přidejte do hrnce
Tlakový hrnec uzavřete poklicí a postavte na vařič.
Vyčkejte, dokud se obsah nezahřeje natolik, aby pára
vytvořila tlak a snižte teplotu vařiče na minimum
Nezapomeňte vše dochutit. Na dušené jehněčí
použijte sůl a čerstvě umletý pepř
Obsah hrnce podlejte přibližně 3 decilitry
bílého vína. Doporučujeme neskrblit
a použít dobré víno
Maso bude měkké za cca půl hodiny. Podávejte na
nahřátém talíři, studené jehněčí má lojovitou chuť
Nakonec přidejte oloupaný a na plátky nakrájený
česnek a čerstvý rozmarýn
1
5
3
2
6
4
Jak
na to