Zpracujte zeleninu a ovoce na 1*

Nevíte si rady s letošní úrodou ovoce a zeleniny? Pak jste na správné stránce! Máme totiž hromadu tipů, jak nejrůznější plody z vašich zahrad a zahrádek, nebo klidně i z trhu, jednoduše zpracovat a pak si z nich udělat třeba skvělé saláty:

 

UKÁZAT RECEPTY

 

Naučíme vás ovšem nejen úrodu hravě naporcovat či pokrájet, ale také usušit nebo odšťavnit.

 

Pokud jde o porcování, můžete vsadit na dobře nabroušený nůž a kvalitní prkénko. Mnohem originálnějším způsobem, jak plodiny nakrájet, je však spiralizování. Pokud vás tato metoda zaujme, budete potřebovat prvotřídní spiralizér.

 

Spiralizér HANDY v mžiku vytočí špagety z cukety , vějířky z mrkve nebo bramborové "spiračipsy"

Vyvinuli jsme totiž skutečně funkční spiralizér, který jsme testovali a ladili do posledního detailu - vyzkoušejte ho a uvidíte, že se nekonečné spirály plné zdraví  natrvalo stanou součástí vaší kuchyně. 

POŘÍDIT

 

Dalším méně tradičním způsobem, jak zpracovat zeleninu a ovoce, je jejich odšťavnění:

 

Vylisujte z ovoce a zeleniny lahodné nápoje plné zdraví

Zvládne totiž šetrné odšťavňování ovoce a zeleniny za studena. Jestli váháte mezi elektrickým a manuálně poháněným odšťavňovačem, pak vězte, že při nízkých otáčkách ručně poháněného šneku se ovocná ani zeleninová šťáva nezahřívá a proto v ní zůstává zachováno maximum minerálů, vitamínů i nutričních látek. Její chuť je přirozenější, než je tomu u šťáv z elektrických odšťavňovačů s vysokými otáčkami.

PROZKOUMAT

 

Co ještě možná oceníte?

 

Když nechcete mixované pyré, zamilujete si pasírování

 

 

Protlačit je šetrnější než rozmixovat, a proto je tu pasírovač GrandCHEF

Skvělý pomocník pro pasírování syrové i vařené zeleniny a ovoce, zejména rajčatových, bramborových, zeleninových nebo ovocných protlaků dodávaný se 3 pasírovacími disky pro různé stupně propasírování. V pasírovači GrandCHEF připravíte protlak ze syrových nebo vařených rajčat i ze syrového ovoce s měkkou dužinou, např. banánů, jahod apod. Ostatní zeleninu a ovoce, např. kořenovou zeleninu, luštěniny, jablka apod. před pasírováním povařte, aby změkly. Díky unikátní plastové shrnovací lopatce můžete snadno a plynule pasírovat i větší množství potravin.

 

POŘÍDIT

 

Co se vám také může hodit:

 

 

Výrobník, který sám udělá zdravé sirupy za studena

Domácí ovocné a bylinkové sirupy připravené v soupravě pro přípravu sirupů DELLA CASA neobsahují žádná umělá barviva ani konzervanty. Odšťavňování ovoce a bylinek  bez zahřívání totiž zachová v sirupu maximální množství vitamínů a cenných nutričních látek. Sirup připravený za studena má přirozenou a původní chuť ovoce a bylinek.

ZJISTIT, JAK FUNGUJE

 

Dále by vás mohlo zajímat:

 

 

Anebo si ovoce jednoduše usušte;-)

 

 

Luxusní sušička s velkou sušicí plochou

V této elektrické sušičce bez obav usušíte nejen ovoce, zeleninu a houby, ale také bylinky a maso. Sušení horkým vzduchem přitom uchovává v potravinách vysoké množství vitamínů a cenných nutričních látek, trvanlivost sušených potravin je několikanásobně vyšší než u čerstvých potravin. Teplotu a dobu sušení si přitom můžete nastavit v rozmezí od 40 do 70 °C a dobu sušení od 1 do 48 hodin.

KOUPIT

 

Prohlédněte si také:

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu

Registrovat


Související zboží

Video
89 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
1 599 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
3 399 Kč (vč. DPH a RP)
Video Doprava zdarma
1 549 Kč (vč. DPH a RP)
Video Doprava zdarma
1 999 Kč (vč. DPH a RP)
Video Doprava zdarma
5 399 Kč (vč. DPH a RP)