info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogInspirace a nápadyVaření a pečeníVykrajovače a extra rádlo DELÍCIA: Expresní příprava těstovin i oblíbeného cukroví

Vykrajovače a extra rádlo DELÍCIA: Expresní příprava těstovin i oblíbeného cukroví

Válí jako váleček…

…ale vykrojí stovky čtverečků a koleček. Představujeme ucelený sortiment šikovných kuchyňských pomůcek, se kterým snadno a rychle vykrojíte hladká i vroubkovaná kolečka a čtverečky různých velikostí, pevně spojíte dvě vrstvy těsta, efektně prokrojíte záviny a současně velmi snadno připravíte hřebínkové okraje u makových či jinak plněných kapes. Zajímá vás, jak jednotlivé pomůcky fungují a co všechno s jejich pomocí připravíte? Potom čtěte následující řádky!

Vykrajovače koleček DELÍCIA
Přejetím po plátu těsta vykrojíte překvapivě snadno a rychle pravidelná kolečka s hladkými okraji o průměru 4,5 nebo 7 centimetrů. Super pro bleskurychlou přípravu lineckého cukroví, párty mini pizzy nebo italských těstovin.
 
Vykrajovač koleček DELÍCIA ø 7 cm

Vykrajovače čtverečků s vlnitým okrajem DELÍCIA

Zachutnaly vám farfalle, italské těstoviny ve tvaru motýlka? Připravte si domácí! Přejeďte vykrajovačem čtverečků s vlnitým okrajem po plátu těsta, hotové čtverečky ve středu stlačte a vytvarujte do podoby motýlka. Fantazii se meze nekladou, ze čtverečků s vlnitým okrajem můžete upéct i skvělé sladké nebo slané sušenky. Velikost výsledných čtverečků v závislosti na použitém vykrajovači - 4 a 7 centimetrů.
 
Vykrajovač čtverečků s vlnitým okrajem DELÍCIA 7,0 cm
 
Vykrajovač hřebínků DELÍCIA

Chcete mít na kontě další sladký zářez? Tak zpozorněte! Než vložíte svůj oblíbený „štrúdl“ do trouby, prokrojte hřbet závinu atypickým vykrajovačem– výsledkem budete nadšeni. Podobně postupujte při výrobě plněných kapes tzv. hřebenů – těsto v místě spoje přejeďte plastovým vykrajovačem a před vložením do trouby hřebínek elegantně prohněte.
 
Vykrajovač hřebínků DELÍCIA

Rádlo spojovací DELÍCIA

Co spojovací rádlo spojí, už nikdo nerozdělí! Příprava plněných těstovin, plněného sladkého a slaného pečiva nebo křupavých tyčinek je zase o krůček pohodlnější. Za pevné spojení dvou vrstev těsta nyní ručí speciální spojovací rádlo.
 
Rádlo spojovací DELÍCIA