-
Kuchyňské nářadí a pomůckyDoporučujeme
-
KrájeníDoporučujeme
-
VařeníDoporučujeme
-
PečeníDoporučujeme
-
StolováníDoporučujeme
-
NápojeDoporučujeme
-
DomácnostDoporučujeme
-
Venkovní aktivityDoporučujeme
-
Pro dětiDoporučujeme
-
Kuchyňské nářadí a pomůckyDoporučujeme
-
KrájeníDoporučujeme
-
VařeníDoporučujeme
-
PečeníDoporučujeme
-
StolováníDoporučujeme
-
NápojeDoporučujeme
-
DomácnostDoporučujeme
-
Venkovní aktivityDoporučujeme
-
Pro dětiDoporučujeme
Tvořítka na pečivo a oddělovač bílků DELÍCIA: Pečte! Nejlepším pekařem jste vy sami
Vyražte si raženku…
…nebo třeba kaiserku a jestli jste se zamilovali do křehkých croissantů, s jednoduchým trojúhelníkovým tvořítkem si můžete vytvarovat i toto francouzské pečivo. Celoplastová tvořítka na kaiserky, raženky a croissanty DELÍCIA jsou horkou novinkou letošního podzimu, ostatně čerstvé pečivo právě vytažené z trouby nechá „chladným“ jen málokoho. Pomocí unikátních tvořítek překvapivě snadno a rychle vytvarujete pečivo, které jak svou chutí, tak hlavně tvarem předčí obdobné pečivo z pekařství a supermarketů.
Trio chytrých tvořítek
S tvořítkem na kaiserky DELÍCIA vytvarujete oblíbené kulaté housky s hvězdicovým vzorem.
Máte-li rádi malé pletýnky, tzv. raženky, použijte tvořítko na raženky DELÍCIA.
Jestliže se ráno neobejdete bez nadýchaných křehkých croissantů, pečiva s francouzským šarmem, určitě byste měli sáhnout po tvořítku na croissanty DELÍCIA, které je navíc mimořádně skladné.
Součástí všech tří balení jsou samozřejmě původní recepty z klasického těsta.
Jak na to?
Snadno! Základem úžasného pečiva je ještě lepší těsto, které můžete připravit i podle našich receptů. Při výrobě kaiserek i raženek je postup stejný – z těsta vytvořte bochánky a pomocí tvořítka vytlačte v bocháncích až dva milimetry hluboký dekor nad povrch podložky. Vytvarované kaiserky a raženky poté upečte v troubě. Příprava croissantů se může zdát složitější, ale není tomu tak – z těsta vyválejte plát, tvořítko složte a z plátu těsta postupně vykrajujte trojúhelníky, které srolujete do tvaru francouzského pečiva a upečete podle návodu.
Bílek nebo žloutek? Obojí, ale…
…každé zvlášť. Plastový oddělovač bílků DELÍCIA s rukojetí a čepelí, která usnadní rozklepnutí skořápky, je skvělou pomůckou pro snadné oddělování vaječných bílků od žloutků.
Oddělovač ve dvou barevných variantách (bílá, žlutá) lze stabilně nasadit na běžně používané nádoby v kuchyni, tedy na kulatý okraj plastových a skleněných misek, mís, hrnků nebo sklenic.
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu
Registrovat