info text
  • Přihlaste se
  • Přihlaste se
Úvodní stranaTESCOMA blogInspirace a nápadyTvořítka na pečivo a oddělovač bílků DELÍCIA: Pečte! Nejlepším pekařem jste vy sami

Tvořítka na pečivo a oddělovač bílků DELÍCIA: Pečte! Nejlepším pekařem jste vy sami

Vyražte si raženku…

…nebo třeba kaiserku. Celoplastová tvořítka na kaiserky a raženky DELÍCIA jsou horkou novinkou letošního podzimu, ostatně čerstvé pečivo právě vytažené z trouby nechá „chladným“ jen málokoho. Pomocí unikátních tvořítek překvapivě snadno a rychle vytvarujete pečivo, které jak svou chutí, tak hlavně tvarem předčí obdobné pečivo z pekařství a supermarketů.

Duo chytrých tvořítek

S tvořítkem na kaiserky DELÍCIA vytvarujete oblíbené kulaté housky s hvězdicovým vzorem.
Tvořítko na housky DELÍCIA, kaiserka - obrázek
Máte-li rádi malé pletýnky, tzv. raženky, použijte tvořítko na raženky DELÍCIA.
Tvořítko na housky DELÍCIA, raženka - obrázek
Součástí balení jsou samozřejmě původní recepty z klasického těsta.

Jak na to?

Snadno! Základem úžasného pečiva je ještě lepší těsto, které můžete připravit i podle našich receptů. Při výrobě kaiserek i raženek je postup stejný – z těsta vytvořte bochánky a pomocí tvořítka vytlačte v bocháncích až dva milimetry hluboký dekor nad povrch podložky. Vytvarované kaiserky a raženky poté upečte v troubě. Příprava croissantů se může zdát složitější, ale není tomu tak – z těsta vyválejte plát, tvořítko složte a z plátu těsta postupně vykrajujte trojúhelníky, které srolujete do tvaru francouzského pečiva a upečete podle návodu.
 

Bílek nebo žloutek? Obojí, ale…

…každé zvlášť. Plastový oddělovač bílků DELÍCIA s rukojetí a čepelí, která usnadní rozklepnutí skořápky, je skvělou pomůckou pro snadné oddělování vaječných bílků od žloutků.
Oddělovač bílků DELÍCIA - oddělovač žloutku - obrázek