Těstoviny – drahokamy italské kuchyně

Datum publikování 15.2.2016

Kdo jednou čerstvé těstoviny ochutnal, doživotně jim podlehl. TESCOMA proto pro všechny milovníky pasty připravila skvělé překvapení – strojek pro domácí přípravu těstovin DELÍCIA. S ním lze hladce vytvořit úžasné čerstvé tagliolini, fettuccine, lasagne i polévkové nudle v prvotřídní kvalitě a přitom za pár korun.

 

 

 

Ravioli kulaté i hranaté, hlavně čerstvé!

První písemnou zmínku o pokladu italské kuchyně zvaném ravioli najdeme v kuchařské knize ze 14. století. Na lahodných plněných polštářcích si tedy lidé pochutnávají již sedm set let a nepřestává je to bavit i přesto, že domácí výroba tohoto typu těstovin chce trochu více trpělivosti – nebo nové vychytané formy na přípravu domácích raviol a raviolin od TESCOMY! Vyzkoušejte některé z originálních receptů z naší minikuchařky, která je pochopitelně součástí balení.

 

 

 

 

„Ňoky“ ve vlastní režii

Tak trochu jiné těstoviny jsou gnocchi – jiné proto, že se vyrábí z bramborového těsta. Jejich příprava spočívá ve speciálním grifu provedeném na vroubkovaném povrchu tvořítka, které nově najdete také v nabídce TESCOMA v barvách oblíbené linie DELÍCIA.

Toto tvořítko je však ještě o něco šikovnější a ukrývá v sobě i malý váleček, s nímž elegantně připravíte další klenot italské kuchyně – čerstvé garganelli! Přejeme tedy BUON APPETITO!

 

 

 

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat