Page 6 - Tescoma Magaz

Basic HTML Version

aktuálně
Aktuálně!
Připravili jsme pro vás několik novinek, tipů
a zajímavostí. Příjemnou inspiraci.
text:
Lucie Spoustová |
foto:
archiv
Jaký pokrm jíte
o Velikonocích?
Jsem vegetarián, takže
tradiční jehněčí ani jiné
maso nejím. Ale když mi
někdo dá dobrý mazanec,
ráda ochutnám.
Naše speciality jsou
především složené
z jehněčího nebo
kůzlečího masa
a sezonní zeleniny.
Také připravujeme tzv.
Colomby (holubice ze
stejného těsta jako
vánoční panettone).
02
Jarní romantika
I odpadkový koš může vykvést
něžnými kvítky! Koše z limito-
vané edice
I´ve BIN Roman-
tic
mají objem 30 litrů, vylep-
šený systém otvírání
a bezhlučné automatické za-
vírání. Tento byl vytvořen
do romantických dívčích inte-
riérů, které sázejí na jemnost
a pastelové barevné odstíny.
BRABANTIA
03
Bez jo-jo efektu
Také vás děsí každé jaro představa, že vás hřejivé
sluníčko zanedlouho donutí odhalit víc, než je vám milé?
Zkuste tomu předejít s knihou
Fresh diet
, která ukazuje
nejen jak správně jíst, ale také jak si získat a udržet štíh-
lost. Nabízí kromě kompletního programu také správné
denní menu a redukční jídelníček na 14 dní.
Recepty jsou jednoduché na přípravu, dávají prostor
pro výběr a kombinace potravin podle vaší chuti.
Soňa Červená
operní pěvkyně
Emanuel Ridi
kuchař
anketa
6 |
Tescoma magazín
01
Posedlost
vařením
Pokud jste vařením
skutečně posedlí,
nechte proniknout
kuchyň i do koupelny.
Koupelnové umyvadlo
Chef
má tvar velkého
hrnce, jehož ucha přímo
vybízejí k zavěšení
ručníku, do naběračky
můžete odložit mýdlo.
NITO BY RAPSEL