Page 21 - Tescoma Magaz

Basic HTML Version

21
Tescoma magazín
|
PŘÍPRAVA
Den předem namočíme cizrnu (větší
a zdravější verze hrachu s lehce oříš-
kovou příchutí, říká se jí také římský
hrách). Vodu slijeme, luštěninu pro-
pláchneme a vaříme doměkka. Chvíli
předtím, než uvařenou cizrnu slijeme,
ji osolíme. Za dvou třetin vařené cizr-
ny vytvoříme v mixéru pyré. Do zbylé
cizrny přidáme na drobné kousky po-
krájené mango, rajčata a petržel, do-
chutíme solí a pepřem a promícháme
s vytvořeným pyré. Podáváme s do-
chucenou kysanou smetanou.
kráječ na mango
HANDY
1/Cizrnový salát
½ kg cizrny, 1 mango, 2 rajčata, kysaná
smetana, petržel, sůl, pepř
Může
se hodit
Podívejte se na kráječ na mango
www.tescoma.com/video/643658