Page 20 - Tescoma Magaz

Basic HTML Version

20 |
Tescoma magazín
kuste spolu s Home Kitchen navázat na tradiční recepty, které ovšem osvě-
žíte moderním přístupem, neotřelými kombinacemi a surovinami upravený-
mi tak, aby si uchovaly svou jedinečnou chuť. Sestavili jsme tu pro vás jed-
noduché jarní menu, které vás bude bavit a na kterém si pochutnáte.
Jako od maminky
Eduard
Ondráček
KUCHAŘRESTAURACE
HOMEKITCHEN
Narodil se ve znamení Střelce.
Rád o sobě prohlašuje, že je
barman, co rád vaří. A neříká
to náhodou. Jeho předchozí
bohatá kariéra byla zejmé-
na barmanská – pracoval
ve vyhlášeném Tretter’s baru
a Ocean Drive American baru
v Praze, v Kiwi Kitchen, Cuban
Moorgate a Shoreditch House
v Londýně a v Céleste restau-
rantu v Tančícím domě v Praze
a je jeden z mála celebrity
bartender u nás. Od roku 2009
se věnuje téměř výhradně pří-
pravě pokrmů v Home Kitchen
a popularita restaurace napo-
vídá, že mu to jde skvěle.
Menu
recepty
Z
Malé, útulné a provoněné čerstvě připraveným jídlem,
takové je to v Home Kitchen. Příjemnou domáckou
atmosféru podtrhuje skutečnost, že tu opravdu
chutná jako u maminky.
text:
Lucie Spoustová |
foto:
Pavel Vítek a archiv