Tescoma magazín 3/2016

Datum publikování 28.11.2016

Poslední letošní číslo vašeho oblíbeného časopisu je tady! O tom, jak se dělá cukrárna, nám vyprávěla Iveta Fabešová, známá z televizní soutěže Na nože. Do tajů mixologie nás zase zasvětil barman Achim Šipl, mimo jiné mistr světa v míchání nealko koktejlů. Jak se má správně smažit a podle čeho vybírat pánev – i to se dočtete v nejnovějším Tescoma magazínu.

Rozhovor s Lucií Bílou

O novém albu, ale i o jejích snech a plánech jsme si povídali s čerstvě devatenáctinásobnou zlatou slavicí Lucií Bílou. Nechala nás dokonce nahlédnout do své chladničky a prozradila také, jak je na tom s vařením.


Sladkosti na celý rok

Brownies, cheesecake, makronky, ale i tradiční mini linecké nebo úžasné perníčky – originální recepty najdete v přiložené kuchařce.

 

Sladké omámení

Některá ze svých sladkých tajemství odhalila našim čtenářům také Iveta Fabešová. Vyzkoušejte svůj cukrářský um...
 

 

Komentáře

Vložit komentář

Obnovit