-
Kuchyňské nářadí a pomůckyDoporučujeme
-
KrájeníDoporučujeme
-
VařeníDoporučujeme
-
PečeníDoporučujeme
-
StolováníDoporučujeme
-
NápojeDoporučujeme
-
Venkovní aktivityDoporučujeme
-
Pro dětiDoporučujeme
-
Kuchyňské nářadí a pomůckyDoporučujeme
-
KrájeníDoporučujeme
-
VařeníDoporučujeme
-
PečeníDoporučujeme
-
StolováníDoporučujeme
-
NápojeDoporučujeme
-
Venkovní aktivityDoporučujeme
-
Pro dětiDoporučujeme

Tescoma magazín 3/2016
Poslední letošní číslo vašeho oblíbeného časopisu je tady! O tom, jak se dělá cukrárna, nám vyprávěla Iveta Fabešová, známá z televizní soutěže Na nože. Do tajů mixologie nás zase zasvětil barman Achim Šipl, mimo jiné mistr světa v míchání nealko koktejlů. Jak se má správně smažit a podle čeho vybírat pánev – i to se dočtete v nejnovějším Tescoma magazínu.
Rozhovor s Lucií Bílou
O novém albu, ale i o jejích snech a plánech jsme si povídali s čerstvě devatenáctinásobnou zlatou slavicí Lucií Bílou. Nechala nás dokonce nahlédnout do své chladničky a prozradila také, jak je na tom s vařením.
Sladkosti na celý rok
Brownies, cheesecake, makronky, ale i tradiční mini linecké nebo úžasné perníčky – originální recepty najdete v přiložené kuchařce.
Sladké omámení
Některá ze svých sladkých tajemství odhalila našim čtenářům také Iveta Fabešová. Vyzkoušejte svůj cukrářský um...
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu
Registrovat