Tescoma magazín 3/2013

Vzornej taťka Janda

Z obálky doslova září „vzornej taťka“, vařící muž a ikona českého rokenrolu Petr Janda. Stále pohlcen milovanou hudbou a obklopen svými ženami snad zastavil čas a my mu děkujeme za milý rozhovor.

Prolistujte si podzimní vydání TESCOMA magazínu!

TESCOMA magazín 3/2013

Tak (ne)obyčejné?

Právem jsme dali prostor v Česku domestikované surovině – bramborám. Schválně, jak často je máte v jídelníčku? O sýrech se říká, že v nich najdeš zdraví sílu. Přečtěte si, zda je to tak.

Jak se dělá design

Design je srdce TESCOMY. Právě originálním a původním designem se naše značka odlišuje od konkurence. Červenobílé logo si nezaslouží každý, je to privilegium. Stovky výrobků se stanou dokonce patenty a tisíce potom každodenními pomocníky v nejedné české domácnosti. Ale třeba i v daleké Barceloně. Začtěte se do zajímavé reportáže o zlínském geniu loci.

Kouzla s FUSION

Než se pustíte do přípravy pokrmu s formičkami FUSION, mrkněte, jaké zázraky s nimi umí v jedné vyhlášené pražské restauraci.

TESCOMA magazín 3/2013

Byli jste na Tescomiádě?

Pro vaši inspiraci jsme toho ale připravili mnohem víc, počínaje čerstvými podzimními novinkami. Svět má svoji olympiádu, TESCOMA měla Tescomiádu. Každoroční setkání s našimi obchodními partnery bylo zábavně – sportovní a dokonce padly i nové oficiální české rekordy!

Přepněte na TESCOMU

Se značkou TESCOMA se nadále se můžete setkávat na televizní stanici NOVA v pořadech TESCOMA s chutí a Rady ptáka Loskutáka, nebo v novém pořadu ČT1 Vše o vaření. A také poslouchejte Rádio Impuls, kde v pořadu Vše o vaření vaří michelinský šéfkuchař Roman Paulus.

Redakce TESCOMA magazínu vám přeje po všech stránkách báječný podzim!

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat