Tescoma magazín 3/2011

Kutilové a zahrádkáři ještě nějaké to kilo spálí při sběru a sklizních podzimní úrody a přípravě zahrady na zimu, ale ostatní si svou tajli musí pečlivě hlídat. I proto v magazínu najdete vše kolem zeleniny i dobrých rad o zdravém životním stylu.

Prohlédnout Tescoma magazín 3/2011

Trendem doby je vaření podle sezony a místa, budiž vám inspirací zajímavý rozhovor se zapálenou kuchařkou Lenkou Požárovou. Což takhle dát si třeba špenát? (cukety, celer, lilek, švestky, mrkev, dýně…)

Tescoma magazín 3/2011

Víno? Víno! Senzační recepty k vínu přímo z Vinného restaurantu a také malá škola zásad pro správné podávání vína potěší nejen znalce vína.

Rádi a pyšně vás informujeme o novinkách v naší společnosti. Tescoma drží krok s dobou - důkazem jsou nové ultramoderní showroomy ve Zlíně a v Bratislavě, nově otevřené prodejny i tradiční Dny otevřených dveří v Tescomě.Což takhle dát si… čokoládový dortík, dobré víno a k tomu 68 stran Tescoma magazínu? 

Krásný podzim s Tescoma magazínem Vám přeje redakce!

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat