Tescoma magazín 2/2014

Jsme pyšní!

Když jarem prostoupí léto, přichází správný čas na čerstvý, novinkami provoněný TESCOMA magazín. V době jeho příprav občas znejistíme a říkáme si, bude právě tohle čtenáře zajímat? Jak bude reagovat? Ale jen co z tiskárny dorazí, pochyby jsou ty tam. Předkládáme vám ho s pýchou, ostatně jako všechno s logem TESCOMA.

Prolistujte si růžové vydání TESCOMA magazínu!

Prestiž v hlavní roli

Patřičně pyšní jsou ovšem všichni „tescomáci“ a fanoušci značky už od letošního dubna. Zlínský design znovu pořádně zamíchal karty pořadí v celosvětové soutěži Red Dot Design Award 2014. Do naší společnosti míří z německého Essenu hned tři prestižní ocenění. Vše o stěžejní události posledních týdnů a měsíců naleznete v rubrice tescoma news. A protože neusínáme na vavřínech a stále pracujeme usilovně, můžeme vám opět představit zbrusu nové vychytávky, další otevřená prodejní místa v Česku i na Slovensku a v neposlední řadě první Certifikát společenské odpovědnosti firem (CSR) v republice, udělený právě naší společnosti.

…a které dveře v létě nejčastěji otevíráte vy?

V létě jsou nejčastěji otevírané dveře… ty od chladničky! Přehledný manuál o správném uchovávání potravin jistě přijde vhod. Opakem chladné lednice jsou párty pod letní oblohou. Taková netradiční svatba má určitě něco do sebe… Autorem úsloví, že láska prochází žaludkem, sice není známý šéfkuchař Radek Šubrt, je ale autorem několika láskyplných a láskou provoněných receptů, které prostě musíte vyzkoušet. I téma rozhovoru se točilo kolem největšího lidského citu, který má tolik podob!

Rytíř, dáma a pěvec

„I blb musí pochopit, jak se co dělá,“ tvrdí Roman Vaněk, rytíř pravé gastronomie, autor pořadu Peklo na talíři. Jeho názory by se daly tesat do kamene. Věříme, že se k jeho myšlenkám v rozhovoru určitě přihlásíte.

TESCOMA magazín 2/2014

To charismatická herečka (a nově také designérka) Dana Morávková v rozhovoru pro náš magazín říká, že „herec buď běží, nebo leží“ a také, že v harmonickém vztahu láska nemusí zákonitě procházet žaludkem. Jedním dechem jistě přečtete povídání mladého pěvce Jána Vaculíka o jeho životní cestě nejen k opeře.

Pod pokličkou

V dalším pokračování seriálu Jak se co dělá v TESCOMĚ tentokrát nahlédnete pod pokličku kolegům v experimentálních kuchyních. Zjistíte, že s láskou vyrábíme nejen stovky pomocníků do kuchyní, ale k mnohým z nich i originální recepty. Už v minulém vydání jste jako bonus získali kuchařku původních receptů, a nechybí ani v letním čísle. Ačkoliv příprava jídla může vypadat jen jako domácí práce s cílem zbavit se pocitu hladu, ve skutečnosti je vysoce tvůrčí činností. A to se snažíme v každém z vás maximálně podporovat!

TESCOMA magazín 2/2014, Originální kuchařka TESCOMA No. 2.

Léto, čas pikniků a párty, zdánlivě nekonečných prázdnin a dovolených, je před námi. Věříme, že nový TESCOMA magazín je namíchán z letních ingrediencí přesně tak, abyste ho přibalili kamkoliv.

Pohodové léto vám přeje redakce!

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat