
Tescoma magazín 1/2016
Datum publikování 16.5.2016
Rozšířené vydání prvního Tescoma magazínu roku 2016 přináší 100 stran letní inspirace do vašich kuchyní: novinky, vychytávky, rady, tipy, recepty a rozhovory se zajímavými osobnostmi, které vás budou bavit.
Viva la pasta fresca!
Mimořádná příloha se věnuje čerstvým domácím těstovinám. Připravte si speciality italské kuchyně dle originálních receptů vyladěných naším šéfkuchařem Pavlem Šnajdrem.
Proč je u nás těžké sehnat máslo, které chutná jako máslo?
Nad tím se pozastavuje krásná herečka Chantal Poullain v exkluzivním rozhovoru. Co dalšího si myslí o české gastronomii? A jak vypadá její menu pro přátele?
Přejeme příjemné čtení a krásné léto s TESCOMOU.
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu
Registrovat