Tescoma magazín 1/2016

Datum publikování 16.5.2016

Rozšířené vydání prvního Tescoma magazínu roku 2016 přináší 100 stran letní inspirace do vašich kuchyní: novinky, vychytávky, rady, tipy, recepty a rozhovory se zajímavými osobnostmi, které vás budou bavit.
 

Tescoma magazín 1/2016

Viva la pasta fresca!

Mimořádná příloha se věnuje čerstvým domácím těstovinám. Připravte si speciality italské kuchyně dle originálních receptů vyladěných naším šéfkuchařem Pavlem Šnajdrem.
 

DELÍCIA má kliku

 

Proč je u nás těžké sehnat máslo, které chutná jako máslo?

Nad tím se pozastavuje krásná herečka Chantal Poullain v exkluzivním rozhovoru. Co dalšího si myslí o české gastronomii? A jak vypadá její menu pro přátele?
 

Rozhovor s Chantal Poullain

 

Přejeme příjemné čtení a krásné léto s TESCOMOU.

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat