Restování dodá chuť a křupavost

Datum publikování 14.8.2015

Restování na pánvi dodá pokrmům šťavnatost, křupavost a fantastickou chuť. Podmínkou je použití kvalitního oleje, ať už jde o přepuštěné máslo nebo extra panenský olivový olej.

Dobrého výsledku ovšem nedosáhnete na nekvalitní pánvi. Určitě by vám doma neměla chybět masivní pánev se silným dnem nebo ideálně nerezová wok pánev typická pro asijskou kuchyni. Novinkou jsou pánve s 3D zvrásněným nepřilnavým povrchem, díky kterému se potraviny opékají rovnoměrně a tím i bez připálení.

Při opékání cibulky a jiných nadrobno nakrájených ingrediencí také nikdy neodcházejte od plotny, protože restování probíhá za vysokých teplot a pokud zanedbáte míchání nebo prohazování, v mžiku můžete mít pánev plnou černých a hořkých kousků.

Nebudeme vás ale zdržovat dlouhým povídáním a naservírujeme vám rovnou několik osvědčených receptů:

Přejeme dobrou chuť.

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat


Související zboží

Video
999 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
3 999 Kč (vč. DPH)