Nože GrandCHEF vám umožní krájet jako chef!

 

Myslíte si, že o kvalitě krájení rozhoduje jen výběr použité oceli, tvar čepele a stupeň nabroušení? Profesionální kuchaři by vám řekli, že stejně důležitý je způsob krájení, resp. držení nože nejen za rukojeť, ale částečně i za čepel. Mají tím totiž krájení pod dokonalou kontrolou a ruka se při něm tak snadno neunaví

Teď můžete stejně profesionálně krájet i vy – představujeme špičkové nože GrandCHEF které umožňují získat ten správný kuchařský grif i amatérským kuchařům.

Kvalitní nože s hladkým přechodem mezi rukojetí a čepelí

Rukojeti a čepele nožů GrandCHEF jsou spojeny hladce a bez výstupků, přechod mezi nimi je plynulý. Díky tomu můžete uchopení nože dokonale přizpůsobit jak porcované potravině, tak způsobu krájení.

Nůž GrandCHEF můžete držet KLASICKY za rukojeť nebo PROFESIONÁLNĚ, tedy v místě přechodu mezi rukojetí a čepelí.

Snadno poznáte, že při profesionálním držení se vaše ruka neunaví ani při intenzivním krájení většího množství surovin.

Profesionální nože kované z nožířské oceli

Čepele jsou vyrobeny kováním z prvotřídní nerezavějící nožířské oceli, můžete je bez obav mýt v myčce nádobí a dáme vám na ně mimořádnou záruku 5 let.

Podívejte, jak snadno se s noži GrandCHEF pracuje na našem videu:

 

 

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat