Milujete grilování? My taky a máme na to důkaz:
Takový domácí hambáč, šťavnatý steak nebo grilovaná ryba se zeleninou chutnají díky rustikální vůni ohně a charakteristické mřížce od roštu tak nějak..lépe. Jak ale ingredience připravit a grilovat, aby měly tu správnou strukturu, stupeň propečení a při manipulaci na grilu nedošlo ke zranění?
U hamburgeru je třeba koupit kvalitní maso a umět jej správně namlít. Pracné a zdlouhavé je také vytvarovat z něj vždy stejně velké a silné „placky“. U steaků je zas třeba ohlídat dostatečné propečení uvnitř masa. A pokud nemáte právě po ruce svíčkovou, flank steak nebo panenku, pak vězte, že pomocí "hrubého zjemňovače" lze i z méně výběrového masa vytvořit zaručeně šťavnatý steak.
TESCOMA RECEPT: Hovězí hamburger
Ať už grilujete maso, ryby, zeleninu nebo třeba krevety, měl by vám stačit jediný nástroj. A pokud jste dosud grilovali špízy na doutnající dřevěné nebo nebezpečné kovové špejli, skoncujte s tím. Na všechno totiž máme elegantní řešení.
TESCOMA RECEPT: Letní mix gril
TESCOMA RECEPT: Kuřecí špízy se sýrovým dipem
Teď už jen, aby nám přálo počasí. Ačkoli - i když nepřeje nebo je zrovna leden, u nás má i tak grilování zelenou:
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu
Registrovat