Milujete grilování? My taky a máme na to důkaz:

Datum publikování 21.3.2015

Takový domácí hambáč, šťavnatý steak nebo grilovaná ryba se zeleninou chutnají díky rustikální vůni ohně a charakteristické mřížce od roštu tak nějak..lépe. Jak ale ingredience připravit a grilovat, aby měly tu správnou strukturu, stupeň propečení a při manipulaci na grilu nedošlo ke zranění?

 

U hamburgeru je třeba koupit kvalitní maso a umět jej správně namlít. Pracné a zdlouhavé je také vytvarovat z něj vždy stejně velké a silné „placky“. U steaků je zas třeba ohlídat dostatečné propečení uvnitř masa. A pokud nemáte právě po ruce svíčkovou, flank steak nebo panenku, pak vězte, že pomocí "hrubého zjemňovače" lze i z méně výběrového masa vytvořit zaručeně šťavnatý steak.

TESCOMA RECEPT: Hovězí hamburger

 

 

Ať už grilujete maso, ryby, zeleninu nebo třeba krevety, měl by vám stačit jediný nástroj. A pokud jste dosud grilovali špízy na doutnající dřevěné nebo nebezpečné kovové špejli, skoncujte s tím. Na všechno totiž máme elegantní řešení.

TESCOMA RECEPT: Letní mix gril

 

 

TESCOMA RECEPT: Kuřecí špízy se sýrovým dipem

Teď už jen, aby nám přálo počasí. Ačkoli -  i když nepřeje nebo je zrovna leden, u nás má i tak grilování zelenou:

 

 

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat


Související zboží

699 Kč (vč. DPH)
Akce Video
559 Kč (vč. DPH)
599 Kč (vč. DPH)
Akce Video
479 Kč (vč. DPH)
599 Kč (vč. DPH)
Akce Video
479 Kč (vč. DPH)