Rádi bychom vám ukazovali jen to, co vás zajímá, tedy neotřelé nápady pro vaření a bydlení. Nejen to nám umožní soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s používáním všech typů cookies, v části „Předvolby“ si můžete vybrat, které povolíte. Souhlas lze odmítnout kliknutím na „Odmítnout vše“ (netýká se tzv. základních cookies). Nastavení lze kdykoliv změnit. Další informace najdete v Informacích o zpracování osobních údajů.
Pro snadné tenderizování a marinování masa pečeného vcelku.
Vidlička se třemi dlouhými čepelemi tenderizuje, tedy změkčuje, maso připravované vcelku.
Během tenderizace (propíchání masa vidličkou) proniká do masa také marináda z jeho povrchu.
Maso upečené nebo ugrilované vcelku tak bude nejenom křehké a vláčné, ale zároveň šťavnaté a ochucené i zevnitř.
Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel a odolný plast.
Čištění: Vhodná do myčky.
Záruka: 3 roky.
Šířka (cm) | 4 |
---|---|
Délka (cm) | 20 |
Materiál | nerez ocel, plast |
---|---|
Produktová linie | GrandCHEF |
Typ | marinovací vidlička |
Zařazení | nářadí na vaření |
Mytí v myčce | Ano |
Délka záruky (v letech) | 3 |
Šířka (cm) | 4.000 |
---|---|
Výška (cm) | 1.500 |
Délka (cm) | 20.000 |
Váha včetně obalu (kg) | 0.068 |