Kdy vyklopit bábovku
Bábovku vyklopte ještě teplou, přibližně 10 - 15 minut po upečení. Pokud se vyklopení nedaří tak formu na 10 minut přikryjete utěrkou namočenou ve studené vodě. Mrkněte na náš tip na formu, ve které upečete bábovku na první dobrou:
Babiččina bábovka
Upečte si poctivou domácí bábovku v klasické silnostěnné keramické formě, kterou podle mnohých kuchařek a cukrářek žádná jiná nenahradí.
Keramická forma DELÍCIA má dvoubarevnou glazuru, proto i výborně vypadá. Upečete v ní velkou i malou bábovku s dokonale propracovanými detaily.
Klasická bábovková forma z keramiky
Masivní provedení keramické formy zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená.
Kvalitní glazura má přirozeně antiadhezní vlastnosti, upečenou bábovku z formy snadno vyklopíte.
Recept na bábovku
Forma na bábovku DELÍCIA je vhodná do všech typů pečicích trub. Součástí balení je původní recept na vynikající domácí bábovku, a když zrovna nepečete, poslouží vám i jako atraktivní kuchyňská dekorace.
Formu můžete bez obav mýt v myčce a dáme vám na ni nadstandardní záruku 3 roky.
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu
Registrovat