Jak vyklopit bábovku a tip na její dokonalé upečení
Bábovku vyklopíte tak, že formu s moučníkem po vytažení z trouby na 10 minut přikryjete vlhkou utěrkou. Mrkněte na náš tip na formu, ve které upečete bábovku na první dobrou:
Babiččina bábovka
Upečte si poctivou domácí bábovku v klasické silnostěnné keramické formě, kterou podle mnohých kuchařek a cukrářek žádná jiná nenahradí.
Keramická forma DELÍCIA má dvoubarevnou glazuru, proto i výborně vypadá. Upečete v ní velkou i malou bábovku s dokonale propracovanými detaily.
Klasická bábovková forma z keramiky
Masivní provedení keramické formy zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená.
Kvalitní glazura má přirozeně antiadhezní vlastnosti, upečenou bábovku z formy snadno vyklopíte.
Recept na bábovku
Forma na bábovku DELÍCIA je vhodná do všech typů pečicích trub. Součástí balení je původní recept na vynikající domácí bábovku, a když zrovna nepečete, poslouží vám i jako atraktivní kuchyňská dekorace.
Formu můžete bez obav mýt v myčce a dáme vám na ni nadstandardní záruku 3 roky.
Mrkněte také na naše recepty na bábovku
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu
Registrovat