Jak vyklopit bábovku a tip na její dokonalé upečení

Datum publikování 25.2.2021

Bábovku vyklopíte tak, že formu s moučníkem po vytažení z trouby na 10 minut přikryjete vlhkou utěrkou. Mrkněte na náš tip na formu, ve které upečete bábovku na první dobrou:

 

Babiččina bábovka

 

 

Upečte si poctivou domácí bábovku v klasické silnostěnné keramické formě, kterou podle mnohých kuchařek a cukrářek žádná jiná nenahradí.

Keramická forma DELÍCIA má dvoubarevnou glazuru, proto i výborně vypadá. Upečete v ní velkou i malou bábovku s dokonale propracovanými detaily. 

 

Klasická bábovková forma z keramiky


Masivní provedení keramické formy zaručuje, že bude domácí bábovka dokonale a rovnoměrně propečená.

Kvalitní glazura má přirozeně antiadhezní vlastnosti, upečenou bábovku z formy snadno vyklopíte.

 

Recept na bábovku

 

Forma na bábovku DELÍCIA je vhodná do všech typů pečicích trub. Součástí balení je původní recept na vynikající domácí bábovku, a když zrovna nepečete, poslouží vám i jako atraktivní kuchyňská dekorace.
 

Formu můžete bez obav mýt v myčce a dáme vám na ni nadstandardní záruku 3 roky.  

 

Mrkněte také na naše recepty na bábovku

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu

Registrovat