Rádi bychom vám ukazovali jen to, co vás zajímá, tedy neotřelé nápady pro vaření a bydlení. Nejen to nám umožní soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout vše“ souhlasíte s používáním všech typů cookies, v části „Předvolby“ si můžete vybrat, které povolíte. Souhlas lze odmítnout kliknutím na „Odmítnout vše“ (netýká se tzv. základních cookies). Nastavení lze kdykoliv změnit. Další informace najdete v Informacích o zpracování osobních údajů.
Spodek hrnce můžete zkusit vyčistit podle této "babské" rady: Hrnec, který má na vnější straně dna silné nánosy připálenin, jež nelze odstranit běžným mytím, namočte do vědra s roztokem vody a sody. Pridejte pár lžic prášku na praní a rozmíchejte. V této vodě hrnec nechte stát několik dní. Soda a enzymy obsažené v prášku připáleniny změkčí a rozruší, po vytažení z vody pak půjdou odstranit drátěnkou.
Můžete si však pořídit kvalitní hrnce z naší nabídky, na kterých se připáleniny netvoří: