Jak krájet maso

Datum publikování 13.8.2021

Maso se krájí příčně přes vlákno, a to zejména z toho důvodu, aby se při konzumaci lépe kousalo. Dlouhá vlákna je totiž namáhavější v ústech rozmělnit. Jistě jste se s tím už setkali, když jste jedli typicky větší kusy vařeného masa například z polévky nebo guláše. Pokud jde o tloušťku, záleží, jaký pokrm připravujete. Steaky monou být silné i několik centimetrů, naopak roastbeef se krájí na milimetrové plátky. Základem je však vždy kvalitní nůž.

 

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu

Registrovat


Související zboží

Video Doprava zdarma
3 399 Kč (vč. DPH)
1 599 Kč (vč. DPH)
Akce Video
1 199 Kč (vč. DPH)
-25 %
Video Doprava zdarma
2 599 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
3 299 Kč (vč. DPH)