Jak krájet maso
Datum publikování 13.8.2021
Maso se krájí příčně přes vlákno, a to zejména z toho důvodu, aby se při konzumaci lépe kousalo. Dlouhá vlákna je totiž namáhavější v ústech rozmělnit. Jistě jste se s tím už setkali, když jste jedli typicky větší kusy vařeného masa například z polévky nebo guláše. Pokud jde o tloušťku, záleží, jaký pokrm připravujete. Steaky monou být silné i několik centimetrů, naopak roastbeef se krájí na milimetrové plátky. Základem je však vždy kvalitní nůž.
Související zboží
Video
Doprava zdarma
3 499 Kč
(vč. DPH)
Video
Doprava zdarma
1 699 Kč
(vč. DPH)
Video
599 Kč
(vč. DPH)
Akce
Video
Doprava zdarma
1 999 Kč
(vč. DPH)
-25 %
Video
Doprava zdarma
3 499 Kč
(vč. DPH)
Komentáře
Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu
Registrovat