Jak funguje tlakový hrnec

Datum publikování 7.7.2021

Tlakový hrnec funguje na principu vaření při vyšším než atmosférickém tlaku a tím i vyšší teplotě až 130 stupňů Celsia. Výrazně se tak urychluje vaření a tím i šetří energie. Vaření pod tlakem navíc zachovává přirozenou chuť potravin. Ve srovnání s běžným vařením je příprava jídel v tlakovém hrnci i více než o 70 % rychlejší.

Nevíte, podle čeho si tlakový hrnec neboli papiňák vybírat? Důležitý je objem, ovládání a počet bezpečnostních pojistek. Výhodou může být volba hrnce, který umožňuje nastavení více úrovní tlaku. 

Mrkněte na všechny tlakové hrnce tradiční české značky TESCOMA.

 

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA klubu

Registrovat


Související zboží

Doprava zdarma
1 649 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
1 799 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
2 299 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
3 599 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
2 799 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
2 999 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
3 299 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
3 999 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
3 699 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
3 899 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
4 099 Kč (vč. DPH)
Video Doprava zdarma
5 499 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
3 999 Kč (vč. DPH)
Doprava zdarma
4 299 Kč (vč. DPH)