Domácí kornoutky + zmrzlina = MRAZIVÉ POKUŠENÍ

Datum publikování 1.7.2016

 

Domácí zmrzlinu z domácího kornoutku si teď mohou s klidem dopřát i „bezlepkáři“ a diabetici. Máme pro vás totiž exkluzivní novinku - soupravu na přípravu kornouků a košíčků DELLA CASA, se kterou si doma upečete kornoutky zdravěji a snad i rychleji, než byste pro ně došli do obchodu. V kombinaci s šikovným zmrzlinovačem DELLA CASA, se kterým teď můžete připravit ovocný sorbet za pouhých 15–20 minut, chutnají božsky! Kornoutky ani zdaleka nepřipomínají polystyren jako ty kupované a zmrzlina nabízí čistě přírodní ovocnou chuť. V čem ale spočívá jejich hlavní výhoda? Že si je může připravit kdokoliv, ať už preferuje stravu BEZ ÉČEK, LEHKOU i BEZLEPKOVOU!

files/images/lp/2016/Novinky-kornoutky/sada-domaci-kornoutky.jpg

Domácí kornoutky • Fakt božské i bez lepku

- pečete i bez lepku

- místo sladidel lze použít stévii či sirupy

- dají se připravit bez chemie a éček

files/images/lp/2016/Novinky-kornoutky/zmrzlinovac.jpg

Domácí zmrzlina • 3x lepší než koupená

1. domácí zmrzlina neobsahuje konzervanty

2. pomocí zmrzlinovače připravíte až 800 ml zmrzliny

3. můžete si zvolit příchuť i množství cukru

 

 

Souprava na přípravu kornoutků a košíčků DELLA CASA

 

 

Recept na 7–8 kornoutků nebo košíčků

Ingredience

85 g mletého cukru, 40 g hladké pšeničné mouky, 2 bílky z větších vajec, 30 g rozpuštěného másla, 1/2 lžičky vanilkové esence, špetka soli

Postup

Bílky rozmíchejte s cukrem a vanilkovou esencí (nešlehejte!), přidejte mouku, rozpuštěné máslo a připravte hladké těsto, které nechejte cca 30 minut odpočinout. Poté těsto lopatkou rozetřete do forem, upečte a následně tvořítkem vytvarujte do kornoutků.

 

TIP: Pro bezlepkovou variantu použijte bezlepkovou mouku, pro zdravější či nekalorickou variantu oslaďte těsto přírodním sirupem či stévií a pro tmavé kornoutky přidejte do těsta 2–3 lžičky kvalitního kakaa.

 

Domácí „tescomáček“

Milují vaše děti vanilkové jogurty a smetanové dezerty? Chtěli byste jim je dopřát, ale v obchodě stojí malý kelímek až příliš mnoho peněz a navíc je plný nezdravého tuku a cukru? Pak pro vás máme řešení. Vlastnoručně připravený smetanový dezert „tescomáček“! A aby se to s tou vlastnoručností nepřehánělo, pomůže vám naše souprava na tvorbu čerstvého sýru DELLA CASA.

Recept na cca 500 g

Ingredience

1 kg krémového jogurtu (min. 3,7 % tuku) s bio kulturou, 125 ml smetany ke šlehání (33 % tuku), 40 g vanilkového cukru

Postup

Smíchejte jogurt se smetanou a vložte do cedníku s plátnem, který je již položený na míse. Nasaďte víko a nechejte 24 hodin odkapávat syrovátku při pokojové teplotě. Nakonec do hotového dezertu vmíchejte vanilkový cukr. Podávejte se sezónním ovocem, kakaem apod.

Komentáře

Mohou vkládat pouze členové TESCOMA Clubu

Registrovat


Související zboží

249 Kč (vč. DPH)
Akce Video
199 Kč (vč. DPH)
149 Kč (vč. DPH)
Akce Video
119 Kč (vč. DPH)
99 Kč (vč. DPH)
Akce Video
49 Kč (vč. DPH)
199 Kč (vč. DPH)
Akce Video
99 Kč (vč. DPH)
Video
899 Kč (vč. DPH)